Fredagen den 6 November.

Äntligen en solig dag. Anni och jag tog en promenad i det fina vädret. Det var 17 grader som varmast. Gött!

Åkte och handlade. Först på Rusta där jag köpte nötter till fåglarna. Det tycker dom om. Fortsatte sedan till Maxi. Köpte bland annat en grillad kyckling. Den räcker i minst fyra dagar till mig. Stannade till på Lidl på hemvägen. De har den bästa frukten. Köpte även kattsand och kattgodis där.

När jag kom hem så satte jag på kaffet. Åt ett par knäckebröd med massor av ost på. Sedan tog Anni och jag en lur på sängen. Det var skönt.

Missan hade inte ringt på när vi vilat oss så jag öppnade köksdörren när jag gick upp. Hon sprang in med en gång. Klockan var nästan sex så det var bara att gå direkt till soffan och rätta in sig framför TV:n. Lite spännande med det amerikanska valet. Har inte tyckt det tidigare men den här gången så är jag intresserad. Lite cirkus över det hela.

Försökte lura i Missan ett maskpiller men det gick inte så det var bara att ta det den hårda vägen. Öppna munnen på henne och trycka ner pillret i halsen. Hon äter så mycket utan att lägga på sig så hon har nog mask. Det beror nog på hennes jagande.

Tyckte det var lika bra att Anni också fick ett piller. Det var däremot inga problem att lura henne. Så då var de båda avmaskade.

Har förstått att man ska vara noga med att kolla lukt och smaksinnet nu i dessa Corona tider så jag får väl hälla upp ett glas rödvin till kycklingen i kväll. Skål på er i Skåne! 🍷

Köpte en julros till bordet.

november 6, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply