Söndagen den 8 November.

I går vann jag 44:- på lotto. Alltid något. Lyssnade på Da capo med Anders Eldeman när jag lagt mig, till klockan tolv. Var inte sömnig så jag gick upp och såg på TV en stund. Blev sömnig och lade mig och somnade.

Tror att USA:s val av president blir bra. Men det får väl framtiden utvisa. Det kan ju inte bli sämre än med den förra.

Gick upp vid halv nio i morse och åt frukost i lugn och ro tills det var dags att åka till stadsparken. Då åker jag förbi ställplatsen i hamnen och såg att det var många husbilar där i dag. Jag är också sugen på att åka iväg med husbilen men vet inte vart jag ska åka så husbilen får stå på uppfarten ett tag till.

Vi var 18 hundar med hussar och mattar i dag. Det var lite smågruff i dag mellan några hundar men Anni är aldrig inblandad. Hon håller sig undan. Jag såg två klöverblommor och en Marguerite i gräsmattan. Månne det är det varma vädret. Efter en timma så åkte vi hem igen.

Några av oss.
En ny bekantskap.

Fyllde på fågelmatarna när jag kom hem. Roligt att så många fåglar äter hos mig men skatorna är så glupska så de kan gärna äta någon annanstans.

Satte på TV:n och tittade på ”Tjuv och polis” som kommer på 1:an i kväll. Gjorde sedan en gryta med kycklingen från i går. Blandade i en del annat också. Hade grädde i kylen som jag trodde var för gammal. Men den smakade gott, konstigt nog. Undrar vad de har i den nu för tiden. Det blev en god gryta och mycket. Jag åt en del med potatis och morötter till. Fördelade sedan resten i fyra plastpåsar som jag frös in. Bra att ta fram och värma.

Mycket mat.
Missan smyger bland löven i skogskanten. Kan det vara möss?

november 8, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply