Måndagen den 9 November.

Började dagen med en dusch. Sedan så fortsatte jag med frukosten. Sedan har det inte hänt så mycket här i huset. Anni och Missan har gått ut i trädgården några gånger men jag har inte bara varit till brevlådan.

Klockan var bortåt tre när jag började känna mig lite hungrig. Funderade på vad jag skulle äta. Kollade om romsåsen i kylen var ätbar. Det var den så jag tinade en spättafilé. Panerade den och stekte. Åt sedan den till kokt potatis och ett par morötter. Såsen var det inget fel på. Allt smakade gott. Drack vatten till.

De ringde från Husbilslandet. Det finns spekulanter på min husbil och Jonas undrade om jag ville ta några kort invändigt och skicka till honom. Så nu har jag tagit några nya kort och letat fram några bra gamla kort. Jag har tittat på en massa kort från 2018 när vi köpte bilen och fram till nu. Det var många kort att gå igenom. Fick se hur Bertil blev sämre och sämre. I dag så skulle Bertil fyllt 75 år. Men många fina kort från vårt sista år i Spanien.

Spekulanterna på mitt fina lyxåk får vänta tills i april innan de får köpa den. Då kommer nämligen min nya, lite mindre bil, Jollen hem. Något att se fram emot. Under tiden så tittar jag till lyxbilen som står på uppfarten med lite värme på. Kan ju hända att jag blir sugen på att ta en tur om vädret tillåter.

Kommer att sakna denna.
De stiliga pojkarna ingår inte. Jag frågade.

Den 9:e november har det hänt saker i historien. 1938 så var det Kristallnaten, 1989 så föll Berlinmuren. 1945 föddes Bertil.

november 9, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply