Tisdagen den 10 November.

I dag har Kalmar kommun kommit ut med fler restriktioner angående coronan. Men för min del gör det ingen skillnad. Jag umgås med ingen och gör inget som innebär att jag är nära andra. Handlar gör jag som vanligt, håller avstånd. Bra att mobilen finns.

Annars har dagen varit som vanligt. Frukost med havrebulle, te och Jose. Skickade iväg en drös med bilder på Knaus 900 till Husbilslandet. Kollat på FB, Aftonbladet och Husbilsklubben.se.

Åkte iväg till Djurproffsen och köpte kattmat, Missan äter mig ut huset. Köpte ett lysande halsband till Anni samt ett koppel med reflex i. Fortsatte sedan till Maxi och köpte lite matvaror. Det var ju 5 % till pensionärer i dag.

När jag kom hem så satte jag på kaffe och åt ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Tog också ett par pepparkakor från Nyåkers. Det är aldrig fel med pepparkakor. Provade halsbandet på Anni och det passade perfekt.

Missan ville inte komma in när det blev mörkt utan höll till vid trappan utanför ytterdörren. Antagligen hade hon tappat en sork där. Till slut så kom hon in i alla fall. Antagligen så hade hon fått tag i sorken och gjort slut på den. Hon tog inte med den in , tack och lov.

Det var mörkt när Anni och jag skulle iväg till stadsparken. Anni hittade naturligtvis den döda sorken. Jag fick henne att släppa den och åkte iväg med Corollan. Vi var många som promenerade runt i staden i kväll.

Halsbandet lyste fint i mörkret.
I startgroparna.

När vi kom hem så fick jag Anni förbi den döda sorken. Får ta bort den i morgon när det är ljust ute.

Fick veta att Sven Volter har fallit offer för covid-19. Sorgligt. Jag har alltid gillat honom.

Jag är ju inte så intresserad av hockey men fick ett meddelande om att ”vi” är bra. Kollade på nätet och såg att IK Oskarshamn vunnit igen. Tack Ture för meddelandet. Klart jag tycker det är roligt att ”vi” vinner.

Fick ett handskrivet brev i dag. Trodde först att barnbarnet skrivit till mig men så var inte fallet. Det var från ett Jehovas vittne. Det ser ut som om ett barn har skrivit det. Blir lite beklämd att de sätter barnen att skriva dessa brev. Men de tror väl på det de gör, stackarna. Men jag blir ganska irriterad. Undrar vad de, vittnena skulle tycka om att vi, icke troende, skulle bombardera dem med vad vi tror på.

Det fanns en sida till.

Har ätit en köttbullemacka i kväll och druckit en mugg te. Kram till er alla!

❤️❤️

november 10, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply