Torsdagen den 12 November.

Hade svårt att sova i natt. Vaknade och såg lite på TV. Det brukar hjälpa men hade ändå svårt att somna om. Måste ha somnat ändå. Gick upp lite i nio. Duschade och tänkte fixa håret men värmeborste med blås lade av. Det luktade bränt om den. Hittade en värmeborste utan blås som funkade.

Åt frukost. Anni är så hungrig på morgonen och tjatar på mig. Även Missan vill ha påfyllning i sin matskål. Satte mig sedan med Hemmets Journal. Älskar deras korsord. Sitter också mycket med paddan och läser allt möjligt.

Åkte iväg till sjukhuset vid två tiden. Hade tid klockan 14.35. Passade på att lämna lite ”gamla” mediciner på Apoteket som finns i sjukhuset. Mammografin gick fort och smidigt. Nu blir jag nog bara kallad en gång till, sedan är jag för gammal. Får väl se om jag bokar tid själv då.

Stannade till på Lidl på hemvägen. Skulle köpa frukt. Köpte en nätkasse med äpplen. Tänkte köpa clementiner i lös vikt men surnade till när de tar betalt för en plastpåse. Visserligen vara 38 öre men avrundat blir det 50 öre. Får fundera ut ett sätt att komma förbi avgiften. Det fanns färdigförpackade clementiner men det är alltid någon som inte är fräsch. Jag vill välja själv.

Hittade kåldolmar från Dafgårds för en person. Köpte ett packet för att testa. Ska bli spännande att smaka. Men inte i dag. Åt ett par knäckebröd till kaffet innan mammografin.

I Oskarshamn måste man beställa tid för att få vaccin mot den årliga influensan. Hade beställt vaccin mot lunginflammation också. Så klockan 17.30 var jag på plats på Hälsocentralen för att få två stick. Sköterskan som stack mig sa att lunginflammationsvaccinet höll på att ta slut. Så det var ju bra att jag hann får det innan det tog slut.

När jag kom hem så var jag riktigt hungrig. Dukade fram coleslaw och köttbullar. Det fick jag vara nöjd med i dag.

Såg att IK Oskarshamn spelar mot Leksand i kväll. Jag är måtttligt intresserad men har kollat lite och i nuläget så står det 0-2. Inte så bra men det är inte slut än.

Madonnan får nog stå kvar i Bolnuevo och blir inte bortförd till Puerto de Mazarrón i en vecka denna november. Sedan brukar hon komma tillbaka till Bolnuevo med buller och bong. Inget är sig likt detta 2020.

november 12, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply