Fredagen den 13 November.

Den här dagen ska man egentligen inte lämna sängen. Samtidigt heter det att de flesta dödsfall sker i sängen. Så hur ska man göra?

Jag gick i alla fall upp och åt frukost. Hade ont i bägge armarna efter sticken. Brukar inte ha ont av stick. Kände mig även lite vissen.

Åkte iväg till Apoteket som ligger i centrum,. Tycker bäst om den personalen. Jag hade försökt komma i kontakt med dem på mobilen men det var besvärligt. Fick legitimera mig med mobilt ID och hamnade sedan i kö. ”Du är nr 20 i kön”. Lade på direkt. Jag vet ju att medicinen jag ska köpa ut till Anni inte finns hemma utan de får beställa hem. Kön i butiken var betydligt kortare, bara 2 före. Medicinen kommer hem i morgon.

Jag fortsatte sedan till Maxi. Där möttes jag av ett stort stånd med äpplen. De låg förpackade i plastpåse som innehöll ett kilo till ett pris av 1:-. Fast jag köpt äpplen i går så slank det ner äpplen i kundvagnen. Eftersom det är smörgåstårtans dag i dag så köpte jag en bit tills i kväll.

Under tiden jag gick omkring på Maxi så blev jag varmare och varmare. Undrade om det var på grund av sprutorna i går. Jag brukar inte reagera på säsongsinfluensasprutan. Men nån gång ska vara den första. Tror inte det är covid-19.

Hemkommen igen så packade jag upp varorna och sedan lade jag mig under en filt på sängen. Där låg vi tre stycken och hade det skönt ett bra tag.

Blev lite hungrig och åt en bit av smörgåstårtan till en mugg te. Blev väldigt besviken på smörgåstårtan. Ska komma ihåg att någon sådan ska jag inte köpa på Maxi igen.

Satte sedan på TV:n och slog mig ner i soffan. Kände Missan fortfarande vissen. Tog ett par alvedon och hämtade filten. Låg i soffan och tittade på TV.

Åt upp resten av smörgåstårtan. Den smakade inte bättre nu. Den var ganska torr faktiskt. Hade tänkt att dricka en öl till men blev sugen på te. Så te fick det bli.

Kände mig mycket bättre efter piller och lite i magen. Ni så får det bli Doobidoo.

Den lilla orkestern 2018.

november 13, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply