Lördagen den 14 November.

Otursdagen i går försvann utan missöden. I morse så kände jag mig också vissen. Det känns som om jag har feber men enligt febertermometern så har jag ca 37.5 och det är ju inte för mycket.

Alltså gick jag upp vid nio och åt frukost i vanlig ordning.men när det var dags för Melodikrysset så lade jag mig på sängen igen. I myskläder och filt ovanpå. Anni gjorde mig sällskap. Även missan kom och låg hos oss en stund. Sedan hittade hon ett annat ställe att vila på. Hon är inte ute länge nu om dagarna. Tror att hon liksom jag avskyr detta väder. Grått, grått och grått.

Låg kvar ett bra tag efter att krysset var klart. Men klockan halv två så tyckte jag det var dags att klä på mig. Har så svårt att komma ut på promenad när vädret är så här fuktigt och grått. Så Anni får gå ut i trädgården en stund själv. Hoppas att vädret blir bättre framöver.

Det är ju Ostkakans dag i dag och jag var sugen på ostkaka i går när jag handlade så det passade ju bra. Jag värmde ostkakan lite och lade på hallonsylt samt sprutade på lite vispgrädde, det smakade gott till kaffet.

Igelkotten kanske också vill ha lite.
Gott.

Såg på en film med Peter Jöback, Kommer hem till jul. Den var riktgt bra. Nät den var slut så fanns det inget att se på TV och radion jade heller inget att lyssna på. Bara sport. Så jag lät TV4 vara på. IK Oskarshamn spelade hemma mot Skellefteå. Jag är inte så intresserad egentligen men Ture kommenterar och verkar hålla på ”oss”, så jag fick ju titta lite emellanåt i alla fall.

Ja det var ju nära i alla fall. Skellefteå vann med 3-2. Synd Ture. Får väl kurera mig med Honungs Rom. Bra om man är sjuk, men det är jag ju inte. Men det är dumt att chansa.

Gott.

Hade inte tänkt att äta mat i kväll men kom att tänka på kåldolmspaketet som låg i frysen. In i micron i 8 minuter, så var det klart.

Lingonen fick man leta efter.
Öl till smakade gott. Men mammas kåldolmar var mycket godare.

Nu är det bara några timmar kvar av lördagen att klara av. Sedan så blir det söndag. Tänk om man kunde gå i ide,

november 14, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply