Söndagen den 15 November.

Så har halva november gått också. Förstår inte hur fort dagarna försvinner.

Regnet hängde i luften men det vart inget regn. Anni och jag åkte till stadsparken för att träffa hundar med mattar och hussar. Kommunen har efter mycket om och men gjort en rast/lekplats åt hundarna. Den är så gott som färdig men vi kunde inte gå in där i dag. Det ska bli invigning framöver.

Staketet till rastgården i bakgrunden.
Anni håller sig framme när det vankas godis.
De stora hundarnas kamp.
Anni räds inte en amstaff.
Var det någon som sa godis?

Tog en lite skön vila på sängen när vi kom hem. Missan ville inte vara ute idag, hon kom in med det samma.

Fick ett samtal från Husbilslandet i dag. Jag tänkte skicka med det uppblåsbara tältet som passar till husbilen men jag ska få betalt för det. Tack, bra med pengar. Det finns ett saffarirum nere i Bolnuevo om någon här är intresserad. Passande till Knaus 900. Tag kontakt med mig bara.

Gjorde pulver kaffe i dag och åt ett par hembakade bullar till. Såg sedan på ”Tjuv och polis” på SVTPlay. Roligt att se bilder från Lysekil. Vi har ju bott där en tid.

Jag år köttbullar och ugnsstekt potatis i kväll. Mouserande vatten till smakade gott.

Gott.

Lite senare så ska jag äta lite av ostkakan. Tror jag ska göra lite te till. Börjar tycka det är godare med te än kaffe.

Jag har tänkt att ändra överskriften på bloggen till, Anitha och hennes djur Anni och Missan berättar, men vet inte hur det ska gå till. Det var ju Bertil som var bra på detta med bloggen. Men skam den som ger sig, kommer att försöka igen. Är bara rädd för att jag ska fördärva något. Hittills så har jag klarat av en hel del som jag aldrig trodde att jag skulle klara.

Vet inte vad jag ska se nu i kväll, har ju redan sett ”Tjuv och polis”. Men det finns mycket på CMore. Nu blir det ”Landet runt”.

Uppdatering. Jag klarade av att ändra överskriften. Jippi! Roligt att jag klarade det men tragiskt att jag behövde ändra. 👍

november 15, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply