Måndagen den 16 November.

En tråkig dag. Grått och disigt. Temperaturen håller sig runt 10 grader. Duschade och fixade till håret innan frukosten. När frukosten var äten så lade jag mig och läste lite. Anni gör mig så gärna sällskap. Missan kommer och ligger med oss en stund sedan försvinner hon igen.

Jag känner mig fortfarande vissen. Tog tempen med den visade på 37,1 så feber har jag inte fastän det känns så.

Hade en liten bit ostkaka kvar och den smakade gott. Nu så har kraven på att träffa folk skärps men vad gör det för skillnad för mig. Jag träffar ju inga folk. På hundpromenaderna så håller vi avstånd och när jag handlar håller jag avstånd. Saknar så att träffa folk, vänner och släkt. Hoppet står till ett fungerande vaccin till våren.

Husbilen har jag ställt av igen för nu är vädret alldeles för tråkigt att ge sig ut i. Men jag hoppas att solen kommer tillbaka och jag kan ta en liten tur med den.

Te och knäckebröd i kväll. Jag tycker det är gott. Har sett på ”Anders knackar på”. Skulle vilja att han knackar på hos mig också. Behöver hjälp med att röja i ”Skräprummet” och garaget. Har ingen ork att börja med detta själv.

Nu har det plingat.
Ska du släppa in mig snart, eller!

november 16, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply