Tisdagen den 17 November.

Ännu gråare i dag. Det har regnat nästan hela dagen. Inte mycket men ändå.

Klockan hann bli nästan tio innan jag satt till bords och åt frukost. Sedan så plockade jag ihop en mängd sladdar och kablar ock stoppade i soppåsar. Det blev två fulla soppåsar, sådana som passar i sopbehållaren under diskbänken. Tog med dem och en back med böcker om programmering till soptippen.

Fortsatte sedan till Maxi. Det är ju pensionärsrabatt på tisdagar. När jag ställde ifrån mig kundvagnen så tog en dam en annan vagn och den innehöll ett pat begagnade engångshandskar. Alltså, hur tänker folk?

Kom på att jag beställt medicin till Anni till apoteket i stan. Körde dit och hämtade ut den. Gick sedan in på Systemet. Där köpte jag en flaska Whisky. Det var längesedan jag köpt whisky, flera år sedan. Vet inte riktigt när jag ska dricka den men jag tycker ju om Irisch Coffe. Köpte även en flaska Blossa glögg. Stannade till på Lidl och köpte lite där också.

Lite julgodis från Lidl också.

När jag kom hem så såg jag att min käre lillebror ringt. Pratade med honom en stund. Alltid lika roligt. Synd att vi bor så långtifrån varandra.

Kände mig lite hungrig. Kom på att jag inte ätit något sedan frukosten. Hade köpt pulvermos på Maxi. Det var längesedan jag gjort mos på pulver. Vi har alltid gjort mos på riktigt om man räknar bort första åren Bertil och jag bodde ihop. Moset blev riktgt gott med lite smör och muskot i. Värmde köttbullar till.

Så har den här dagen tagit slut och bara TV:n återstår.

Min fina julros.

november 17, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply