Söndagen den 22 November.

Somnade när Anders Eldeman slutat med Da Capo klockan tolv i går kväll/natt på radion. Kommer inte ihåg något efter det å jag somnade nog fort.

Gick upp lite efter åtta i morse. Åt frukost. Anni och jag åkte iväg vid halv nio till stadsparken. Gänget träffades vid kyrkan och tog en liten omväg till den nyöppnade rast/lekgården.det var ovanligt många hundar i dag . Det var svårt att räkna men bortåt 25 stycken var det säkert.

Folk stannade till utanför och tittade.
Kompisar.
Småhundsmöte. Undrar vad de diskuterar?
Dessa gillade att rusa runt.
Grinden med sluss i bakgrunden.

Tyvärr så började det regna så många av oss gick därifrån. Jag gick in till Lidl och tittade efter textillim men det fanns inte. Köpte en god brödbit som jag åt till kaffet när jag kom hem.

Lite senare så satte jag igång med att baka. Det blev lussekatter och saffran/vanilj bullar. Hittad ett nytt recept på FB. Jag hade fint sällskap i köket under baket.

Trevligt sällskap.

När baket var klart gick jag över till min nya granne. De håller på att göra klart det sista innan de kan flytta in. Erbjöd dem en fika med nybakat. Det sade de inte nej till så efter en stund så satt vi runt köksbordet och njöt av kaffe och gott saffransbröd. Det blev ett lyckat bak, både lussekatterna och saffrans bullarna med vaniljfyllning.

Innan de gick fick jag hjälp med att ta ner en låda med julsaker från vinden. Det är svårt för mig att klättra på stegen och bära lådan samtidigt. Man får passa på.

I kväll så sänder de ett nytt avsnitt av ”Tjuv och polis” från Lysekil. Roligt att se vyer från Lysekil, där ha vi bott en kort tid för många år sedan.

Te och äggmacka avslutade ätandet i kväll.

november 22, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply