Tisdagen den 24 November.

Gick upp halv nio. Åt min frukost. Vi var några som bestämt att träffas med våra hundar i den nya rastgården. När jag tittade ut så såg jag att det regnade lite smått men jag tänkte att någon kanske var på plats så vi åkte iväg till stadsparken, Anni och jag.

Mycke riktigt det var två hundar med mattar på plats. Det hade slutat regna och vi var kvar där ett tag. Det kom en hund med husse och gjorde oss sällskap. Men det var ingen fart på våra hundar, de stod mest och hängde. Kunde bero på vädret. Anni är ju inte förtjust i regn och det började att regna så smått igen. Vi sade ”hej då” och gick därifrån.

Jag hade parkerat på Lidl:s parkering men gick inte in där utan fortsatte till Rusta. Köpte ett par ljusslingor. Måste lysa upp lite mer i trädgården. Handlade sedan mat på Maxi. Det var ju 5 % rabatt för oss gamlingar i dag. Det var länge sedan Anni var med i bilen när jag handlade. Tror hon tycker om att det rör sig runt bilen. Hon blir säkert trött på detta ensamliv hon med, liksom sin matte.

Det smakade gott med kaffe när jag kom hem. Satte mig med Hemmets Journal. Den kommer ju i brevlådan på tisdagarna.

Sedan gick jag ut och satte upp slingorna. Bytte lampan i julstjärnan till en svagare. Det blir nog bättre. Tog några kort när det började skymma.

Ljusslingan längst bort i syrenhäcken är ny. Såg lite grönt på kvistarna?
Tagit genom ytterdörren.
Busken till vänster växer mellan stenplattorna. Ogräs?
Kort taget från gatan.
Bättre styrka på ledlampan.
Favoritplats.

Jag tärnade den kokta potatisen och karréskivan som blev över i går och stekte dem. Det blev lagad mat i dag också. Bra Anitha!

Ska göra mig en mugg te lite senare och äta ett par digistivekex med ost på. Lite TV och HJ i kväll. Det lyser fint ute nu när det har blivit mörkt.

Funderar på att värma upp husbilen och mysa lite där men får väl vänta till i vår. Längtar till husbilslivet.

november 24, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply