Onsdagen den 25 November.

I dag var jag uppe med tuppen. Nja riktigt sant är det inte men lite över åtta gick jag upp. Hoppade in i duschen och åt sedan frukost.

Hade planerat att frosta ut frysen och/eller baka havrebullar men struntade i alltihopa. Det kommer en dag i morgon också.

Solen sken och jag tog en promenad. Men i dag gick jag ut lite senare. Träffade på tre hundar som Anni hälsade på. Inte alla på en gång utan de var spridda utefter gångvägen. Såg också två katter eller så var det samma katt båda gångerna. De hälsade däremot inte Anni på. Främmande katter ska man hålla avstånd till. Vare sig det är Corona eller inte.

Har sett på ”Hjärntvättad En seriemördare” det handlar om två män som åkte runt i en bil och sköt främmande människor i USA. Intressant. Har bara halva sista avsnittet kvar. Man får följa den yngre mördaren och polisernas berättelse.

Blev sugen på fläskpannkaka i ugnen. Hade både fläsk och mjölk hemma så det var bara att sätta igång.

Precis färdigbakad.
Ett glas mjölk till är gott.

Stoppade två portioner i frysen men sparade en portion tills i morgon. Ska bli gott men då behöver jag köpa mer mjölk.

I dag så kom flyttbilen till huset mitt emot mitt. Roligt med en ny granne. Hon har renoverat hela huset och det ska bli roligt att få se när hon har kommit i ordning. Det är ett likadant hus som mitt från början men nu är det bara utanpå som det ser lika dant ut.

Missan ville inte gå ut i dag. Hon satt på yttertrappan medan Anni var ute i trädgården sedan gick hon med in igen.

Den fluffiga bädden tycker hon är toppen. Men ibland går hon ner till golvet och sträcker ut sig. Tror att hon blir varm.

Tramp tramp.
När det blir ledigt så tar Anni över.

I dag när jag skulle blåsa håret torrt så hittade jag en knapp till på varmluftborsten. Den var till att kyla blåsten med och den var intryckt. Inte konstigt att jag tyckte att värmen saknades. Nu så blir det ordentligt varmt.

Har fått ett tips om att dricka ett glas rött och äta ett par skumtomtar som avslutning på maten. Det ska smaka riktigt gott. Jag har inte provat än men ska göra detta så småningom.

Har inte vågat öppna asken än. Tror att den tar slut då.

Nu ska jag gå ut i köket och göra en mugg te och äta runda knäckebröd med kanelsmak och toppa med smör och ost. Smaskens.

Sedan så ska jag se det sista av ”Hjärntvättad”. Sedan får jag leta efter något annat bra att se på.

november 25, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply