Torsdagen den 26 November.

I dag gick jag upp halv nio. Efter frukosten så satte jag igång med att frosta av frysen. Jag har två frysar. Så det jag plockade ur en fick rum i den andra. men då var det knökat.

Överst har jag kyl och sval. Under så är det frys. Mat till vänster och bröd mm till höger.
Så här illa var det. Is överallt.
Började med att ställa in kastruller med varmvatten i.
Fortsatte sedan med att använda hårfönen. Det tog bara ca en halv timma tills det var torrt och jag startade frysen igen.

Jag kände mig nöjd med dagens arbete. I morgon ska jag baka havrebullar. Recept finns överst i bloggen.

Anni och jag trogen promenad. Ingen sol i dag men det regnade inte heller. Tog en liten annorlunda väg men den tog ca en timma. Gick förbi dessa nybyggda hus där de lockar köpare med fria månader. Tvåorna och fyrorna gick åt men några treor är kvar. Jag bor billigare i mitt hus.

Ett klipp från FB. De har några 3:or kvar och detta är en visningslägenhet.

Det tog lite tid att få ner kylan i frysen men efter 4-5 timmar så hade lampan slutat larma för att det var för varmt i frysen. Och vilken ordning jag fick i lådorna. Nu känner jag en press att avfrosta den andra frysen också.

Värmde två bitar med fläskpannkakan från i går. Saknade mjölken men har inte varit och handlat i dag. Väntar med det tills i morgon. Det smakade gott i alla fall.

Kom på att jag inte sett på ”Lyckoviken” på ett tag. En serie av Läckeberg som går på 3:an. Har spelt in flera avsnitt och nu har jag tittat ifatt.

Till kvällen så serverades jag kanelknäckebröd och te. Tycker om detta knäckebröd.

Gott!

november 26, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply