Lördagen den 28 November.

Var uppe halv sex och släppte ut Anni. Passade på att gå på toan själv också. Satte på radion och låg vaken till klockan sju. Sedan slumrade jag till halv nio.

Gick upp och duschade. Rullade upp håret på spolar för att se hur det blir då. Åt sedan frukost och lite Melodikrysset. Tog bort spolarna. Håret hade torkat då. Det blev fint med dessa stora lockar.

Tog Corollan in till stan. Det var ingen is på rutorna men kallt ändå. Gick en runda på stan. Det var inte så mycket folk ute fast alla klagar på trängsel på stan. Köpte droppar till ögonen på Apoteket. Har fått torra ögon på gamla dar.

Fortsatte sedan till Maxi. Där köpte jag bara tre grejer och det var ju bra att det inte var så många prylar i kassen för jag fick en avstämning. Blev lite orolig, hade jag missat att ”skjuta” någon vara men det var ingen fara, jag hade fått med alla tre. Träffade en ”gammal” jobbarkompis och vi pratade en stund.

När jag kom hem så packade jag in grejerna i kylen och tog med Anni ut på en promenad. Vi gick samma väg som i går men idag hade inte korten blivit lika fina som i går. Det var grått ute. Såg inga änder i vattnet heller. Mötte även i dag flera som var ute på promenad. Tycker om att möta folk på mina promenader.

Efter promenaden smakade det gott med kaffe och bullar. Det slank ner några pepparkakor också.

Till kvällen så åt jag grillade revben från Maxi. Öppnade en flaska rödvin. Den smakade betydligt bättre än det vita vinet jag försökte dricka förra helgen. Fick hälla ut halva flaskan för den smakade för illa.

Såg lite på TV i kväll men klockan åtta satte jag på radion. Där var det Lill-Babs, Siv och Ann-Louise som medverkade i Jukeboxen. Det var en repris från 2016 men väl värd att lyssna på.

Om det blir lite fel i texten ibland så skyller jag på rättstavningssystemer. Missar ibland när jag läser igenom det, att det står fel ord.

november 28, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply