Söndagen den 29 November.

Första Advent 2020.

Nu närmar det sig en helg jag inte längtar till precis. Men jag ska ta mig igenom den.

Efter frukosten så åkte Anni och jag till stadsparken. Hundgruppen samlades vid kyrkan och sedan promenerade vi till hundplatsen. Vi var inte lika många i dag som vi var förra söndagen. Anni blir så glad när vi kommer dit och vill hälsa på alla hundarna. Men hon springer inte omkring och leker så mycket. Hon är ju gamla damen med sina snart nio år.

Finns det något där?
Puss på dig.
Det här var gott, tyckte Anni.
Är det självservering?
Ska vi brottas?

När vi kom hem så letade jag efter mina batteridrivna ljus till adventsljusstaken. Hittade tre ute i husbilen. Två har jag i ett par ljusstakar i rummet. Så jag satte mig i Corollan igen och åkte till Rusta. Rusta är bra. Det var ganska mycket folk där i dag. Det fanns inte lika dana ljus som jag hade hemma så det fick bli fyra nya.

Laddade dem med två AAA i varje ljus och placerade dem på soffbordet. Fixade kaffe med lussekatter mm. Satte på TV:n. Det var skidor på den. Nu är jag inte så intresserad av skidor men vet att alla mina vänner från norr är det. När jag var i Bolnuevo om vintrarna så var det tomt ute på campingen runt oss för alla satt inne i sina husbilar och såg på skidsport. Nu fick de åka skidor medan jag njöt av adventskaffet. Det verkar inte som svenskarna är så bra denna vinter.

Missan ska naturligtvis vara i centrum.

Jag lät TV:n vara på för på radion är det bara sport. Kunde inte undgå att höra/se Hanna Öbergs toppeninsatts. Tre tjejer som kom bland de fem första. Tjejer är bäst.

november 29, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply