Måndagen den 7 December.

Var uppe tidigt och såg dagens avsnitt av McLouds sedan lade jag och Anni oss igen. Jag låg till nio. Missan var SÅ hungrig. Hon fick mat i sin skål och jag gav Anni sitt piller sedan lade jag mig igen. Kände mig inte bra. Anni gjorde mig sällskap. Vi låg till halv elva innan jag gick upp och duschade. Lät håret självtorka och är så nöjd med min permanent.

Sedan så fixade jag frukost. Kände mig fortfarande inte helt kry och lade mig på den bäddade sängen. Läste på FB att covid har anfallit vänner i Piteå. Det känns lite oroligt. Önskar att ni tillfrisknar och att covid är snäll mot er. Kramar. ❤️❤️

Jag tog det lugnt i dag. Gjorde mig ett par kanelknäckebröd till en mugg te. Sedan såg jag på ”Anders knackar på”. Han var hos Lotta. Bra program.

Får så dåligt samvete för rummet som jag kallar skräprummet på övervåningen. Där finns en massa som behöver kastas eller säljas. Lotta fick kritik för att hon inget gjorde på fem år när hon flyttat in i sitt hus och jag tog åt mig också. Men det är bara ca 4 månader sedan som Bertil avled och jag orkar inte ta tag i det än. Ska låta det bero i år och ta itu med det nästa år. Då har jag nog återhämtat mig lite.

Hade ingen lust att laga mat i dag så jag kokte ett par ägg. Lade ett skivat ägg på en macka och toppade med kaviar. Delade ett ägg i två halvor och klämde ut lite kaviar. Drack ett glas alkoholfri öl till. Det fick bli min måltid i kväll. Känner mig mycket piggare nu. Så jag fåt väl titta på TV.

Var med på ett digitalt årsmöte i Husbilsklubben.se i dag kul!

Ännu en krya på er hälsning till Piteå.

december 7, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply