Tisdagen den 8 December.

Tänk vilken skillnad det har varit att tillbringa vintrarna i Spanien mot här i Sverige. I Spanien så hade vi för det mesta sol och varmt om dagarna även om nätterna var kall men sällan under nollstrecket. Här så är det bara grått, grått och grått.

Visst det regnade även i Spanien och då regnade det verkligen men inte så läge innan solen åter kom fram och gjorde livet gladare. Här tar aldrig det gråa slut.

Känner mig inte bra än men misstänker att det har med isolering och ensamhet att göra. Saknar så att ha någon (Bertil) att prata med om vardagshändelser. Visst pratar jag med både Anni och Missan men det är liksom inte samma sak. Pratar även i mobilen med vänner men jag saknar att se på den jag pratar med.

Jag har inte varit ute i dag heller. Inte gjort något inne heller. Har ingen initiativförmåga. Ringde i alla fall till banken och bokade en tid för att gå igenom bouppteckningen. Trodde att det bara var att föra över kontona på mig men så lätt var det inte. De konton vi haft tillsammans ska avslutas och jag ska ha nya konton. Alltså får jag ändra allt vad gäller autogiro och e-faktura men det ska väl gå.

Köpte en lasagne på Lidl förra veckan som jag satte in i ugnen i 30 minuter. Den smakade så där. Det var ju mat i alla fall.

På kvällarna så känner jag mig lite bättre till mods och tänker att i morgon ska jag göra det och det men sedan när morgondagen kommer så har lusten försvunnit.

Drack en mugg te och åt ett par kanelknäckebröd. Varför går alla knäckebröd sönder? Avslutade med pepparkakor och safransskorpor.

Nu så ska jag se en sån där fånig julfilm.

Bara att välja.

december 8, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply