Onsdagen den 9 December.

I går kväll blev det sent innan jag hamnade i sängen. Klockan hann bli lite i tolv. Men sedan kunde jag inte somna. Låg ett tag och vred mig men sedan gick jag upp och satte på TV:n igen. Till slut så blev klockan lite i två och klockan 02.00 så sänds McLouds på SVTPlay. Så jag satt uppe och tittade på det nya avsnittet, sedan lade jag mig och somnade gott.

I morse var jag trött. Gick upp halv tio. Då ringde grannen och undrade om jag ville gå på hundpromenad med henne och Malte. Naturligtvis ville jag det . Åt en snabb frukost sedan träffades vi på gatan och gick iväg. Det gick undan och efter en stund fick jag knäppa upp jackan. Sista biten gick vi i terrängen och det var jobbigt. Hundarna fick vara lösa det mesta av promenaden. Det var en välbehövlig promenad för både Anni och mig.

När vi kom hem igen så var jag riktigt svett. Fick ta en välbehövlig dusch. Grannen och hennes dotter skulle till Kalmar och IKEA på eftermiddagen. Jag fick frågan om jag ville följa med. Blev riktigt glad för erbjudandet och tackade ja, trots att jag var helt slut.

Jag pratade med en annan granne om han kunde släppa ut Anni om jag blev borta länge och det lovade han att fixa. Så halv två så körde vi iväg. Det påminde nästan om när vi var några ”Tjejer” som åkte till IKEA i Murcia.

Vi avverkade en massa affärer. Började med NetOnNet och fortsatte med klädaffärer. Jag hittade en hel del som jag ville köpa. Det mesta i klädväg. Det var så fint julpyntat och trevligt vid affärerna.

Jullandskap.
Det fanns många fint klädda granar. Här är några av dem.

Vi avslutade med IKEA och vi började i restaurangen för vi var riktigt hungriga allihopa. Glacerade ribs med pommes fanns på menyn. Påminde om Spanien och Blues Hause.

Gott och mycket.

När vi ätit fortsatte vi vår shoppingtur mot utgången. Det blev lite grejer som fick följa med hem. En mycket lyckad dag. Det behövdes efter flera tråkiga dagar. Notan blev ca 1500:-

Vi styrde kosan hemåt med en fullastad bil. Det var mörkt på hemvägen och jag tyckte det var skönt att slippa köra och bara sitta med som passagerare.

Vi hade inte varit borta så länge att jag behövt meddela grannen att ta ut Anni. Men jag släppte ut henne direkt när jag kom hem. Missan var helt tossig och sprang runt.

Efter att ha plockat upp mina fina nya kläder och provat några så satte jag mig i soffan och kände hur trött jag var. Det har varit en händelserik dag men rolig.

Satt och somnade i soffan. Jag var fortfarande mätt efter de underbara ribsen på IKEA. Tror att det blir en tidig kväll i kväll.

december 9, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply