Lördagen den 12 December.

Oj, är det redan lördag. Då är det frukost och sedan Melodikrysset. Åkte sedan till torget i regn. Skulle köpa en julgrupp att ge till grannen som har hjälpt oss så mycket under året. Passat Anni när Bertil och jag åkt till Linköping bland annat. Men trädgårdsmästaren var inte där så jag fick åka till en blomsterhandel där jag hittade en fin grupp.

Fortsatte sedan till Maxi där jag handlade lite. En pizza som jag ska stoppa in i ugnen till kvällen. Köpte också en kålpudding från Dahfgårds. Det ska smaka gott någon dag framöver.

Lämnade över julgruppen till grannen när jag kom hem. Tack för all hjälp! Hörde att det var skidskytte på radion så jag satte på TV:n och såg slutet. ”Vi” kom trea. Bra gjort tjejer.

Såg på FB att ett gäng var och åt kebab nere i Spanien. Å vad jag längtar dit. Men jag ska dit igen, så det så.

Blev trött och tog en tupplur på sängen- sedan fixade jag pizzan. Den smakade gott men var lite tunn tyckte jag. Drack ett glas rött vin till.

Lite senare ska jag ta en skiva julvört med russin med ost och skinka på till resten av vinet. Det räcker nog till ett glas till. Ska frysa vörtskivorna två och två att ha till jul. Tycker det är gott med julvört.

I morgon får vi tända ett ljus till. Nu närmar vi oss jul med stormsteg.

Skulle gärna ha en sådan här hemma men men det går ju inte.

december 12, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply