Söndagen den 13 December.

Lucia och Tredje Advent.

Kärt besök på morgonen.

Gjorde mig ingen brådska att duscha och äta frukost i dag. Det var skitväder ute och jag tänkte inte åka till hundrastgården med Anni. Får se om det blir någon långpromenad i dag eller om det är trädgården som gäller.

Missan satt ute och vaktade sorkhålet i ett par timmar. Tyvärr utan någon bra jaktlycka. Anni kollade upp vad Missan höll på med när hon var ute.

Såg att gänget som är i Bolnuevo var bra på att hålla traditionen med luciafirandet igång. Vad duktiga ni var.

I videon var det till och med sång.

Jag ringde till May i Kungshamn, nästan i alla fall, och pratade bort en lång stund. Vi bodde nära varandra på campingen i Spanien i flera år. Vad jag och hon saknar den tiden. Vet att du läser detta May och skickar många goa kramar till dig.

Sedan satte jag mig i soffan för att fira Tredje Advent. Först så fixade jag till ansiktet och tog på mig min nya långkjol som jag köpte när jag var i Kalmar med grannen.

Smakade gott. Skalman påminner om Jane och Rune. De är med mig när jag sitter i soffan.
Nya kjolen är förstås djurmönstad.
Lucia och stjärngossen får göra mig sällskap resten av dagen.

Såg på ytterligare en julfilm på CMore. Satte sedan in Dafgårds kålpudding i micron. Smakade gott.

Nu ska jag till Lysekil i kväll och se hur det går för tjuvarna. Förstår inte att jag är så trött på kvällarna och sedan har så svårt för att somna när jag väl ligger i sängen. Det har varit så flera kvällar i rad nu.

Jag kanske ska värma mig lite glögg innan jag lägger mig. Får se hur jag gör.

december 13, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply