Tisdagen den 15 December.

I dag har jag inte gjort mycket. Gick upp vid nio. Mest bara för att Anni skulle ha ett piller. När jag ändå var uppe så åt jag frukost. Det regnade redan på morgonen och fortsatte med detta hela dagen.

Min sköna mysklänning.

Var fortfarande trött så jag drog filten över mig på sängen. Naturligtvis så fick jag sällskap.

Så här är det att vara populär.

Till slut så tyckte jag att jag legat tillräckligt länge och värmde en maträtt från Dafsgårds. Sedan så förflyttade jag mig till soffan. Satte på en julfilm. Fick ett trevligt telefonsamtal från Göteborg. Tack Lisa för det.

Nu har jag precis druckit kaffe med saffransbulle och pepparkakor. Får se om det blir någon mer julfilm innan det är dags att gå och lägga sig.

Vilken meningslös dag i dag.

En del av dekorationen på torget.

december 15, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply