Torsdagen den 17 December.

Solen som lyste på oss så härligt i går har åter gömt sig i det grå. Regnet är här igen.

Frukost som vanligt. Missan vaktade sorkhålet ett tag innan hon ville in igen. Anni är inte sugen på att gå ut i detta vädret och det är inte jag heller.

Det enda nyttiga jag gjort i dag är att jag rensat ut ut skåpet med torrvaror såsom mjöl mm. Det var inte mycket att kasta där men med lite ordning i skåpet så blev det bättre plats. Ett hörnskåp med plast, skålar och flaskor som jag aldrig använder åkte ut. Det blev en hel soppåse men plast. Då blev det plats för annat där. Pepparkaksburken och lite annat som stod på bänken fick plats där i stället. Blev riktigt nöjd faktiskt. Jag fick något nyttigt gjort i dag i alla fall.

Det dök inte upp något brev från Skandia liv i dag heller. Nu hinner det inte bli någon ordning på de nya kontona på banken tills alla räkningar ska dras. Jag ändrade lite på överföringarna så det klarar sig den här månaden ut. Får nog boka om besöket på Handelsbanken nästa vecka till efter helgerna. Det nya kontokortet har kommit men inte den nya koden. Post Nord har vi fått för våra synders skull.

I dag har jag levt på knäckebröd. Havre knäcke till lunch och kanel knäcke i kväll.

Pepparkakshus på torget.

december 17, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply