Fredagen den 18 December.

I dag var solen framme ett tag. Anni och jag tog en promenad på Rudabanan. Träffade en dam med hund. Vi började prata när vi gjorde sällskap en bit framåt. Efter en stund så kom vi på att vi visste vem vi var båda två. Damen hade bott på gatan innan vår med sin man. De hade flyttat från sitt hus som var ett exakt likadant som vårt för ca 10 år sedan. Nu bor hon i hyreshusen en liten bit bort.

Hennes man gick bort i januari efter en tids sjukdom. Vi hade mycket gemensamt. När vi skiljdes åt så sa jag att hon kan knacka på när hon går förbi så kan vi göra sällskap på hundpromenaderna. Vi får väl se hur det blir men vi kanske stöter ihop fler gånger.

När jag kom hem så hade posten redan varit här. Annars så är den mycket senare. Brevet från Skandia var med. Utskriftdatum var en vecka sedan. Ska det ta en vecka för satt brev? Jag skulle skanna körkortet liggande på brevet och underteckna samt skicka tillbaks det. Jag har ingen skanner så jag tänkte åka in till banken och fixa det men banken stänger 15.00 på fredagarna så det sket sig.

Köpte vätska till mina torra ögon på Apoteket och körde vidare till Maxi. Där blev det inte mycket handlat. Lat som jag är så köpte jag några grilade revben och en liten burk coleslaw. Ville egentlige ha något annat men kom inte på vad så det fick bli det gamla vanliga.

Jag har funderat på om jag skulle köpa en Bingolotto eller två till uppesittarkvällen. Men det har jag slagit ur hågen efter att fått reda på att lotterna ska kosta skjortan. Då köper jag mig hellre något gott att äta för dom pengarna.

Nu har jag ätit upp revbenen med tilltugg. Gott. En alkoholfri öl slank lätt ner. Nu anfaller tomtarna i en klunga. Tror jag ska klara av dem en och en.

Redo för anfall.
Juldekoration på vårt vintertorg.

december 18, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply