Lördagen den 19 December.

Gick upp vid niotiden i ”morse”. Åt frukost innan Melodikrysset började. I dag var det bara julmusik. Jag älskar julmusik. Krysset var snabbt avklarat.

Satt och kollade lite på paddan innan jag tog mig i kragen för att börja dammsug. Tycker inte det är roligt att städa. Är det någon som gör det?

Dammsugaren suger så starkt att jag inte kan ha den på högsta sug utan har den på hälften. Ändå så är det svårt att suga visa mattor. Då tar jag fram lillen, den suger bra men suger inte fast. Så en del mattor är lättare att suga med lillen.

Jonny, sonen ringde och vi bestämde att han kommer på besök i morgon. Han kommer själv på grund av omständigheterna. Det ska bli roligt att träffas. Sist vi sågs var vid urnsättningen till havs.

Efter allt jobbet så tog jag en välbehövlig dusch. Fixade till håret och åkte sedan till Maxi. Behövde köpa lite till i morgon när jag ska bjuda på mat. Köpte en räkmacka som jag ska kalasa på i kväll. Har lagt en flaska vitt vin i frysen. Flyttade den sedan till kylen. Hoppas den flaskan är bättre än den förra jag försökte dricka.

Jag har blivit tipsad att skumtomtar smakar gott till rött vin. Men i kväll får jag prova med vitt. När jag drack rött vin sist hade jag inte öppnat skumtomteburken.

Jag försökte lösa lite korsord i dag men det tyckte inte Missan om . Hon sabbade det hela.

Nej du matte, här bestämmer jag.

Nu så ska jag äta min räkmacka och dricka ett glas vitt vin till. Den här flaskan var det inget fel på.

Ska bli gott.
Juldekoration på vårt andra torg.

december 19, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply