Onsdagen den 23 December.

☃️🎄🕯🧑🏻‍🎄 Dan före dopparedan. 🎄🎁🧑🏻‍🎄

Så är julen här. Den börjar väl i kväll, kan jag tänka. Solen har visat sig lite grand i dag. Regnmätaren visade 20 mm eftersom att jag inte tömt den på ett par dagar.

I morse så tog jag mitt julbad. Men i stället för att göra som Sten i Skåne så tog jag mitt i duschen. Sten han framhärdar att bada utomhus. Hans vatten håller runt +6 grader men mitt var betydligt varmare.

Efter frukosten så rullade jag upp håret på spolar. Ska ha lite krull i jul. Satt sedan och såg lite på TV. Tittade på en dansk serie. ”Mord utan lik” det var sex delar och jag såg ett par avsnitt i går. Nu så har jag klarat av den.

Fick ett mobilsamtal från en man som förlorade sin fru i cancer tidigt i år. Vi har haft många roliga kalas förr i tiden. När vi var nyinflyttade till Oskarshamn så var vi ett gäng från lika håll i Sverige som hade fester ihop. Nu har vi två förlorat våra partners och har gemensamma problem med denna jul. Det var roligt att prata bort en stund.

Kaffe med lussekatter smakade gott mitt på dan.

När klockan blev bortåt fyra så åkte jag iväg för att handla lite i sista minuten saker. Senapen och smöret till smörgåsen höll på att ta slut. Det är så trevligt att se alla belysningar i trädgårdarna och på balkongerna när man kör förbi.

Styrde kosan mot Lidl. Köpte en Janssons från frysdisken också. Dafsgård har ju gjort fina maträtter och då kan han nog göra Janssons också, tänkte jag. Körde sedan bort mot Dollarstore och Rusta. Tänkte att de reade gosiga tomtar men det gjorde de inte. En massa annat julpynt sålde de till halva priset men inga tomtar. Nåja jag fick se flera ljusdekorationer medan jag körde hem.

I kväll har jag ätit Janssons, som var riktigt god, med köttbullar, skinka med senap och rödbetssallad. Julmust var drycken till.

Gott!

Som omväxling så verkar det bli bra program på TV i kväll. Spännande julkalender och Sisselas skönsång började kvällen.

Sedan så ska jag göra Karl-Bertil, i ny tappning, sällskap. Nötknäpparen ligger i skålen med nötter och de skumma tomtarna ligger i skålen. Med glögg i muggen så ska jag väl klara av kvällen.

Glad Jul på er alla följare!

Det blev en trevlig kväll. Fortsätter nu att se på 2:ans musikprogram.

december 23, 2020 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Per-Åke - december 23, 2020

    Go kväll, Vill bara önska en god jul till dig också

Leave a Reply