Julafton 2020.

Efter en trevlig gårdagskväll men en underbar underhållning av svensk TV så sov jag gott i natt.

Låg till nio innan jag gick upp och fixade frukost. Missan ville gå ut en sväng och jag fick sitta i lugn och ro med min frukost. Skinkmackan smakade kanon.

Missan kom in igen och då gick Anni och jag en sväng på Rudabanan. Det var inte många ute och gick denna juldagsförmiddag. Såg bara en barnfamilj på håll.

Förutom tomtarna som fortfarande fanns kvar så hade naturen smyckat träden med vildäpplen..

Stötte ihop med grannarna med sina hundar Malte och Bella på gatan. Anni blev lite busig. Malte som är en labradoryngling är ganska burdus men Anni räds icke. Vi önskade varandra God Jul innan vi skiljdes åt.

Min käre lillebror ringde när jag precis mött grannarna och jag ringde upp honom när jag kom hem. Han var i Jönköping med sin käresta. God jul på er igen.

Sedan fick jag ett samtal från husbilskompisar från Jönköping. Roligt att höra av er. Hoppas att vi ses nästa år.

Strax före Kalle så gjorde jag iordning en jultallrik med allt.

Till och med en ” Kallsupen” på brickan.

Jag klarade mig igenom `”Kalle” utan att somna med sen gick det inte längre. Missade lite av ”kan du vissla Johanna”. Sonen ringde och då kvicknade jag till.

Såg att gänget som bor på campingen i Bolnuevo samlats på behörigt avstånd för att äta julmat ihop. Musiken som förgyllt dessa måltider tidigare år saknades. Jag tror jag lyckades klistra in en länk till julmiddagen för 4 år sedan.https://www.facebook.com/anitha.lindau/videos/1345197365503410/

https://www.facebook.com/anitha.lindau/videos/1345197365503410/

Hoppas ni kan se videon.

Tomten kom förbi och lämnade två paket. De var inte stora men innehållet blev jag nöjd med. Jag hade ju varit ombud till tomten. Har glömt att fixa julklappar till Anni och Missan men de saknade dem inte.

Nu så sitter jag här med en Alladin ask och ett glas saft. Det finns väl alltid något att se på i TV:n. Har ju SVTPlay och CMore att leta i också.

december 24, 2020 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Chris and Cliff - december 24, 2020

    Hi Greetings from England to you Anni and Missan.Hope to see you in Bolneuvo in 2021.If we can go??Hope things are better in that New Year.

Leave a Reply