Annandag Jul.

Det låg lite vitt på backen när jag gick upp för att äta frukost. Ett par minusgrader var det också. Det var is på bilrutorna. Men bara på Corollan. I husbilen är det 12 grader, har kollat i dag och det såg bra ut inne i den. Hittade några små tomtar som fick följa med in i husvärmen. Missan var bara ute och vände i dag.

Det känns ganska bra med det lilla vita.

När håret torkat efter duschen så tog Anni och jag den vanliga promenaden för att se till att tomtarna hade det bra. Det hade dom. Det låg lite is på vattnet.

Lite is i kanten.
Längst bort finns det is.

När Anni och jag kom hem igen så fyllde jag på fågelmataren. Fåglarna är riktiga matvrak. Det var skönt att komma in i värmde efter promenaden. Jag provade tomteklänningen på Anni. Hon var inte direkt förtjust.

Den passade i år också.
Måste jag verkligen ha den här fåniga dressen på mig, matte?
Där passar den mycket bättre.

Jag har gått med i två grupper för tjejer som kör husbil. Nu bråkar de i den ena gruppen om en logga. Det är ett par nya medlemmar som vill byta ut en gammal befintlig logga och stöter naturligtvis på motstånd. Funderar faktiskt på att gå ur gruppen. Men får väl se om det lugnar ner sig. Kommer ihåg när Husbilsklubben.se utsattes för trakasserier för länge sedan. Det är väl ofrånkomligt när flera människor ska samsas. Inte undra på att det krigas i världen.

Janssons räckte till jultallriken i dag också. Får väl börja äta ur frysen så det inte är överfullt där. Vet att det ligger en filé av fjällröding där inne. Fisk är ju alltid gott.

Har tittat på ”Sömnlös i Seattle” i eftermiddag. I kväll ska jag titta på ”Vår tid är nu”. Upptäckte att alla fyra avsnitten finns på SVTPlay. Får nog svårt att avstå från att se alla avsnitten i kväll.

Det satt två små tomtar på TV bänken. Men den ena snodde Missan och vispade runt med på golvet.

Anni blev nyfiken och bar iväg den en bit. Jag hann inte med att ta kort.

december 26, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply