Söndagen den 27 December.

Då var julen överstökad. Nu går vi mot nästa helg.

Inget vitt på marken och ingen is på corollans rutor. Det några plusgrader ute. Solen gömde sig bakom ett grått dis.

Åt frukost i lugn och ro. Hoppade över träffen med hudarna i stadsparkens hundrastgården klockan 10.00. Anni och jag satsade på träffen klockan 14.00 i stället. Vi var 10 småhundar med mattar och hussar som träffades. Hundarna hade det bra men vi tvåbeningar frös i snålblåsten. Fastän det var plusgrader så var blåsten bitande kall. Vi höll ut i tre kvart sedan gav vi upp.

Handlade kattsand på Lidl. Sökte efter gravad lax som jag såg framför mig på rostat bröd. Men det fanns ingen lax. Det var ganska utplockat efter helgdagarna. Fjällrödingen jag hade tänkt äta i dag hade aldrig lämnat frysen. Det gällde att tänka om. Kokte ägg, snabbtinade räkor som fick göra sällskap på en bit bröd. Korkade upp en flaska vin som smakade gott till.

Tände en brasa.

Jag var så frusen när jag kom hem så jag tog på mig ett par stora tofflor, en varm väst och tog fram en brasa i TV:n. Det sprakade om brasan.

Pratade med en väninna i mobilen en stund. Nu så blir det TV igen. Har inte bestämt vad det blir men något ska jag väl hitta att titta på.

Några som garanterat inte fryser.

december 27, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply