Tisdagen den 19 December.

En riktigt regnig dag. Jag har bara varit till postlådan i dag. Missan var ute och vände medan Anni har fått gå ut ensam i trädgården flera gånger.

Jag har mest suttit och tittat på TV. ”Vår tid är nu” har jag avverkat. Det var mycket som jag glömt sedan förra gången jag såg den.

Har gjort ett par pausar och ätit lite. En julvörtsmacka med skinka på åt jag till en mugg te mitt på dagen. Senare så åt jag upp den stekta prinskorven och köttbullarna som blev över i går. Har knäckt lite nötter också. Köpte nötter för att ha på uppesittarkvällen men började inte knäcka förrän efter juldagarna. Det finns några kvar. Har bara köpt hasselnötter i år.

En bra nötknäppare. Duger bra till att få upp trilskande flaskkorkar.

Har inte hört några smällare eller fyrverkerier än men läst att det smälls friskt inne i stan och i bostadsområdet en bit härifrån. Många inlägg på FB om fyrverkerier. Jag åker förbi ett ställe där de säljer fyrverkerier när jag kör till stan. Har god lust att förstöra deras stora skylt där de gör reklam för dessa otyg. Men laglydig som jag är så blir det bara i tanken.

Visst, jag måste medge att jag tycker det är tjusigt att se ett stort fint fyrverkeri men när jag vet att så många djur, både tama och vilda far illa. Så avstår jag gärna.

december 29, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply