Lördagen den 2 Januari.

Har svårt att komma igång på morgonen. Gick upp vid nio och åt frukost, sedan löste jag Melodikrysset men sen tog orken och lusten slut. Drog filten över mig och Anni på den bäddade sängen. Det regnar ute och det gör ju inte saken bättre.

Tog mig ur sängen igen vid tvåtiden. Då micrade jag ett par lucianatten som jag åt till kaffet. Ett par pepparkakor och saffransskorpor slank också ner.

Det var skidor på radion och då tyckte jag att det var lika bra om än lite bättre att se på TV. Är ju inte så intresserad egentligen men när jag tittar så går det väl an.

Batteriladdaren går för fullt här i huset. Synd bara att det inte går att ladda de små platta batterierna.

Hittade ett program på SVTPlay ”Lördans” med Good Timers och Streaples. Två av mina favoritband om man bortser från Bolnuevo Boyz förstås. Höjde ljudet en del. Kom på att jag stängt av bashögtalaren för att den lät som åskan. Tänkte på frysen/kylen som gick igång efter lite vila, och satte på bashögtalaren. Den fungerade perfekt! Fantastiskt. Bättre ljud med riktig bas.

Kom på att Missan var ute och det hade blivit mörkt. Tittade ut och där satt hon och vaktade sorkhålet. Hon ville inte alls komma in. Men med TV-ljudet på högt så hördes inte plinget vid köksfönstret. Fick gå och kolla några gånger om hon ville komma in. Till slut så kom hon in, med skitiga tassar.

Jag saknar att dansa. Dansade framför TV:n och Anni tittade med förundran på vad hennes matte gjorde. Hon trodde nog att jag blivit helt galen. Ser fram emot att komma ut och dansa när denna covid-19 har klingat ut.

Ewa Roos med Good Timers.

I kväll så var jag inte hungrig. Nöjde mig med ”Gammelfarfars seglarknäcke och te.

Får väl se ”Stjärnorna på slottet” i kväll. Där är inga märkvärdiga gäster med. Tycker bäst om kocken.

januari 2, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply