Söndagen den 3 Januari.

Kinde inte somna i går så jag gick upp och såg två avsnitt av ”Vårt liv är nu”. Sedan somnade jag. Sov till lite över nio.

Duschade före frukosten. Det kom några små vita fjun ute men det avtog snabbt. Gjorde mig en skinkmacka och en mugg te innan Anni och jag åkte till hundrastgården. Anni tycker det är skoj där och en del mattar/hussar har godis i fickorna.

Det var som mest 13 hundar där och busade. Jag med flera frös om fötterna. Det var bara 1 plusgrad men vindstilla. Vid dessa träffar är enda gången jag har tillfälle att prata med folk. Jag gick in på Lidl innan jag körde hem. Kom ut utan att ha köpt något.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta på vovvetofflorna och pälsvästen. Satte på lite kaffe och micrade ett par saffransbullar. Det hjälpte lite mot förfrysningen tidigare.

Har tittat på flera avsnitt av ”Vår tid är nu” under dagen. Finns inte mycket att se på SVT.

Har inte sett någon domherre vid fågelmataren än.

januari 3, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply