Trettondagsafton 2021.

Skivade upp den sista biten av julskinkan i morse. Åt några av dessa på vörtbröd. Finns några skivor kvar. Sedan är julen slut.

Jag var lite orolig när jag tittade ut men det var ingen fara. Bara några små frigolitbollar som var nya på backen. Vill inte ha mer vitt.

Lite mindre vitt än i går.

Vädret lockade inte till en promenad i dag. Det blåste snålt ute. Missan va ute två minuter i morse men Anni har gått ut i trädgården några gånger under dagen.

Sängen lockade desto mer så det blev en lur där i dag. Sedan plockade jag undan lite julsaker. Packade ihop ett par julstjärnor. De får tillbringa tiden i klädkammaren till nästa jul. Pelargonerna fick komma fram i ljuset i stället.

Åt potatismos och korv till lunch. Blev proppmätt. Har sett några fler avsnitt av ”Vår tid är nu” i dag.

Började titta på”Hotelliggaren” med Eva Rydberg men vet inte hur länge jag orkar titta på den. Den verkar rörig. Förr tyckte jag om dessa farser men i dag är den jobbig. Har två avsnitt kvar av ”Vår tid är nu” så jag byter till dessa.

God kväll.

januari 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply