Trettondagen 2021.

Vaknade av att det lät ifrån fönstret. Tänkte då att det vräkte ner snö. Men när jag tittade ut så var det ”bara” regn. Men det har regnat mest hela dagen. Längre in i landet har det kommit mycket snö men tack och lov så har vi för varmt vid kusten.

Åt min frukost med sista julskinka på vörtbröd till te. Har inte gjort så mycket i dag men nålade upp ett par gardiner som varit ca 15 cm för långa. De har legat i en hög på golvet, alltså i nederkant.

Har bara nålat dem, spetsgardinerna alltså.

Har plockat bort lite jul i dag också. Tar lite varje dag.

Tänkte ett tag att åka iväg för att köpa kebab i pitabröd men ändrade mig. Hittade vitt bröd som jag gjorde varma mackor av med skinka, ananas och ost på. Smakade smaskens. Drack en öl till.

Satt sedan och löste korsord med en hund på armen.

Halva dan gick innan jag fick kläder på mig.

Ringde till min väninna och pratade bort en stund. Tror jag blir galen på den här isoleringen. Var glada alla ni som är två i hemmet. Ta vara på varandra. Längtar tills vaccineringen tar fart.

Värmde mig en mugg glögg. Oj, vad sött det är. Ska ta en mugg te till gammelfarars seglarknäcke lite senare.

januari 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply