Lördagen den 9 Januari.

En grå och trist dag. Det låg lite snö på backen när jag gick upp och det kom lite vitt som dansade i luften en stund.

Utsikt från frukostbordet.
Missan tvekar lite.
Släpp in mig, det är kallt om tassarna.
Utsikt från sovrummet.

Jag löste Melodikrysset efter frukosten. Sedan drog jag filten över mig på sängen. Anni kröp intill och vi slumrade en stund. Efter ett tag så gick jag upp och bakade havrebullar.

32 härliga havrebullar, de räcker i ca en månad..
Paketerat och klart för frysen. En väntar till kvällen.

Kokte sedan ett par ägg som jag lade på en halva och toppade med kaviar den andra delen fick skinka och färsksaltad gurka. Funderade om jag skulle ha te eller öl men hämtade en flaska som vi fått i julklapp av campingen i Bolnuevo en jul. Vinet heter Bolnuevo och var från 2008. Det smakade riktigt gott faktiskt. Hade köpt en ny korkskruv på Lidl och jag lyckades öppna flaskan. Förr så öppnade jag aldrig vinflaskor utan det var Bertils jobb. Det är mycket jag fått lära mig.

Dansbandtjejer på TV.

Kom på att jag inte ätit sedan frukosten. Så det smakade gott.

I går kväll när klockan var tio så kunde jag ändra kontonummer till apple ID på paddan så de kunde dra 9:- för det extra utrymmet i molnet.

I kväll så kom jag på att one.com som jag har domänen till mail och bloggen i hade fel kontonummer. Lyckades till slut komma rätt där och kunde ändra. Nu så tror jag allt är klart. Fy vad mycket det har varit att ordna.

I går tittade jag på Snabba cash. Höll på med paddan samtidigt. Tyckte det var en skitfilm. Såg att det var del 2 i kväll. Den måste jag missa. Stjärnorna på slottet däremot ska jag se. Sen undgår jag väl inte rapporteringen om covid-19 och kaoset i USA. Förstår inte att Trump får hållas. Han har väl inte alla besticken i lådan.

Nu stänger jag butiken för i dag.

januari 9, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply