Tisdagen den 12 Januari.

Nu var det vita borta från marken men det har varit kallt så på Corollans rutor var det is.

I morse var det segt att kliva ur sängen. Men jag klarade av det. När jag tittade ut så var himlen helt blå. Inte ett moln så längt ögat kunde se. Tror det var ca 1 minus grad,

När jag ätit frukost så hämtade jag Hemmets Journal i brevlådan. Fick använda en hammare för att ta mig in i lådan. Vredet hade fryst fast men med ett välriktat slag med hammaren så gick det att komma åt HJ.

Egentligen kände jag inte för att gå ut. De varnade för ishalka på radion. Men tog i alla fall en tur på Rudabanan. Där är underlaget grus och det är inte halt.

Kom på att jag köpt ett regnplagg till Anni i november 2019. Hämtade den och tog på Anni det. Hon drunknade i det. Så tog på henne en stickad olle från Rusta i stället.

Lite is i kanten.

Mötte bara två flanörer i dag. Det var två damer som gick var för sig. När jag kom hem så släppte jag in Anni. Sedan skrapade jag Corollans rutor. Det satt hårt men med motorn på så gick det ganska lätt ändå.

Hämtade Anni och regnjackan för en tur till Djurproffsen. Det var inga problem att byta till en mindre jacka som var fodrad. Jag hade kvittot kvar som tur var. Anni stod så snällt och provade.

Fortsatte sedan till Maxi. Det var ingen trängsel där. Ovanligt lite folk.

När vi kom hem igen så satte jag på kaffebryggaren. Hade köpt en semla som jag kalasade på. Smaskigt värre.

I går så startade Mc Louds döttrar efter juluppehållet. Har saknad dom.

Jag har funderat på om jag ska byta ut dubbelsängen till en mindre säng. Vet inte vilken storlek jag ska ta. 90, 105 eller 120 bred. Då kan jag möblera om helt i sovrummet. Får en större fri golvyta. Har sett en fin matta på Rusta som jag vill ha. Kan även flytta in ullstolen dit. Lite att fundera på.

I kväll så åt jag en äggmacka med kaviar på och drack en mugg te.

januari 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply