Onsdagen den 13 Januari.

Tjugonde Knut.

I dag så ska julen dansas ut men något dansande blir det inte hos mig. Inte mycket jul kvar i huset heller.

Det har varit kallt inatt och på marken är det lite vitt. Ska inte ut med bilen i dag så jag slipper skrapa rutor. Det sitter nog hårt i dag.

I morse så gick jag upp tidigt. Klockan var bara lite över åtta. Åt frukost och såg på Mc Louis döttrar. Jag har funderat på det där med sängen och ringde till min väninna som också lever ensam. Vi pratade en stund om hur hon har det i sitt sovrum. Jag ska nog ha en 105 cm säng och en eldriven. I morgon ska jag åka hem till henne och se hur hon har möblerat i sitt sovrum.

Satte på kaffe och micrade lussekatter medan jag ringde till Thörnvalls i Mörlunda och tog reda på vad de hade att erbjuda i sängvägen. Det blir nog en resa dit när väglaget har blivit bättre, då följer säkert väninnan med som smakråd.

Missan vill gärna gå ut men hon gillar inte det Svenska vädret. Efter en stund så sitter hon på bordet under fönstret. Först ville hon inte gå in när jag öppnade köksdörren men efter en stund så ringde hon på.

Sitter bra där. Laserringklockan till vänster i bild.
Nu så vill jag in. Öppna fort!
Här är mycket varmare.

I kväll så satte jag in en form med klyftade potatisar och en bit falukorv med tomatskivor i skåror i korven. Det blev riktigt gott med lite kall sås till. Mousserat vatten till så var middagen färdig.

Jag har tömt ur en låda i bokhyllan och rensat bort två fulla avfallskassar från skräprummet. Detta kastade jag i soptunnan. Sedan fyllde jag en kasse med elektronik som jag får köra till tippen med någon gång.

Fick stänga av kyl/frys som krånglat tidigare. Den är inte till att lita på så den ska ut ur huset när jag får hjälp med det. Det finns två garderober i skräprummet som ska rensas. Där borde den ena bli tom och kunna flyttas ner till köket. Det är fel färg på dörren men det finns ju färg att köpa.

Nu så blir det åter en kväll framför TV:n. Tittade på termometer utanför köksfönstret och den visade på minus 1 grad nu klockan halv åtta. Läser på FB att de har bortåt 30 minus i norr. Fy sjutton!

januari 13, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply