Söndagen den 17 Januari.

Vaknade tidigt i dag, redan vid halv sju. Satte på radion och hörde lite nostalgimusik till att börja med. Sedan började Fatta familjen, ett program där familjer får hjälp med problem.

Jag gick faktiskt upp klockan åtta. Är alltid lite skeptiskt när jag tittar ut. Ska det vara mer snö än när jag lade mig. Men jag kunde vara lugn i dag också, inte mer snö.

När jag ätit frukost så kände jag mig trött och gick därför och lade mig under filten. Anni tyckte det var skönt att krypa intill mig och vi slumrade ett tag.

Tänkte göra lite nytta när jag gick upp men den lusten försvann fort. Satte på kaffebryggaren i stället. Det finns inte så många saffransbullar kvar så det blir till att baka bullar snart. Det smakade gott med kaffe och bulle i dag i alla fall.

Jag har försökt att gå igenom flera Hemmets Journal och läsa klart så jag kan lägga dem till handlingarna. Kom på att jag hade en massa papper att sätta in i pärmen sedan jag var på banken sist. Nu är pärmen ganska full så jag få börja på en ny för 2021. Man måste hålla ordning på papperen.

Kvinnan på banken måste ha misslyckats med att ändra så att min pension kommer in på det nya kontot. För jag har fått en pension på det gamla. Ska bli spännande och se var pensionen som kommer i morgon hamna. Jjag får väl ringa banken om detta i veckan.

I dag var jag duktig och lagade mat. Gjorde en potatisgratäng och stekte fläskytterfilé. Lät filén puttra i grädde på slutet.

Jätte gott. Det finns till i morgon också.

januari 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply