Måndagen den 18 Januari.

Fortfarande vinter ute och bilen är alldeles vit. I vanliga fall är den blå. Behövde inte åka iväg i dag heller så den får stå där i sin vinterskrud.

Jag tog en dusch innan frukosten. Ingen av oss ville vara ute i dag. Jag har gått runt med lillen som suger bra på mattorna. Tog med den upp på andra våningen och lät den jobba där också.

Dammade i sovrummet och tvättade smådukarna. Det är några virkade rosa dukar. Kramade ur dem med en frottéhandduk och lade på dem igen. Förbereder för en ny säng. Ska kolla hos möbelhandlarna i stan först innan jag kör till Törnvalls i Mörlunda.

Jag får en liten peng från Folksam varje månad och den kom till fel konto. Den landade på det gamla kontot. Cornelia på Handelsbanken hade missat detta när jag var hos henne. Tog fram min pärm och letade fram ett papper om den pensionen och såg att jag kunde ändra konto på Swedbank. Ringde till dem och en trevlig dam guidade mig fram till rätt ställe i paddan för att ändra kontonummer. Det gick smidigt. Nu så tror jag att alla mina inkomster landar på det nya kontot. Jag har inte fått från Skandia än med det ska vara ändrat. Nu så kanske allt är ändrat och jag kan släppa detta.

Glömde att jag hade matrester till i dag och gjorde en paj med äpplemos som jag åt med marsansås. Kom sen på att jag hade potatisgratäng och fläskytterfilé i kylskåpet. Men det ska bli gott att äta det i morgon i stället.

Har tillbringat resten av dagen med att titta på serier på TV. Ska försöka att göra Corollan ren från is i morgon. Får väl köra en extra sväng när jag ska handla så batteriet får lite laddning.

Min julklapp till mig själv.

januari 18, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply