Tisdagen den 19 Januari.

Klicka på länken nedan så får du se hur det snöade när jag åt frukost. Hoppas det funkar.

För säkerhets skull så kommer här en stillbild också.

Det höll inte på länge som tur var. Lite senare så kom grannen och gjorde rent utanför dörren. Han är för go.

Innan grannen kom.

Det såg ut att ha töat på Corollan lite senare. Jag åt en knäckebröd innan jag gick ut och borstade av Corollan medan jag lät motorn gå. Behövde inte skrapa några rutor, allt satt löst. Var noga med att ta bort snön som hamnade på den skottade gången.

Packade sedan bagaget fullt med skräp och körde till soptippen. Det var nog saltat på gatorna för det var riktigt skitigt. Ingen halka alls. Såg ett par bilar till på tippen men de som jobbar där höll sig inne.

Fortsatte sedan till Materialmännen och såg på ställbara sängar. De är inte billiga precis. Runt 25.000 med gavel och bäddmadrass. Tittade på säng även på Jysk. De hade mindre utbud men priset blev detsamma. Ska bli intressant att åka till Mörlunda och se vad de har där.

Körde sedan till Maxi och handlade lite. Mina ögondroppar har tagit slut och köpte nya på Apoteket Hjärtat som finns på Maxi. Förutom lite matvaror så köpte jag en semla också.

Tråkigt med de skitiga gatorna. Men på gatorna närmast hemma så är det vinterunderlag.

Ren och fin gata.
En liten snöhög vid husväggen.

När jag packat upp så värmde jag maten från i söndags och den smakade mumma. Drack bubbelvatten till.

Klockan hade hunnit bli halv fem och det var dags att bänka sig framför TV:n och se på Mc Louis döttrar.

Nu har jag ätit säsongens först ”hetvägg”. Gott med kanel i mjölken.

Det var länge sedan jag åt hetvägg.

Nu är det slut för i dag. Det kom inget regn, bara den lilla snön som kom i morse.

januari 19, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply