Onsdagen den 20 Januari.

Ringde till Hälsocentralen lite över åtta och de ringde tillbaka halv nio. Det gick fort i dag. Jag behöver förnya min blodtrycksmedicin och vill ha en hel besiktning. Ska se om jag kan få hjälp med min trötthetskänsla så jag kan få något gjort här hemma.

Jag fick en tid nästa onsdag. Ska ta prover inför besöket på fredag. Som tur var så fick jag en tid 8.15 för jag ska vara fastande.

I dag har det regnat hela dagen. Vi börjar klättra på väggarna alla tre. Missan bråkar med Anni och hon säger inte ifrån utan jag får ryta i mot Missan. Jag lät Missan vara kvar ute fastän hon ville in. Tänkte att hon gott kunde vara ute och lugna ner sig. Men sedan tyckte jag synd om henne för det regnade ju. In kommer en katt som lämnar smutsiga spår efter sig. Det hjälpte inte att jag torkade av tassarna, det blev ändå spår om inte så tydliga.

Jag åt Dafgårds Flygande Jacob till middag. Jätte gott. Behöver plats i frysen för bullar framöver. Saffransbrödet är snart slut.

Min pension har ökat med nästan 200:-, inte dåligt. Det får man mycket för på Maxi!? Sedan vann jag 20:- på Lotto i lördags. Jag blir nog rik så småningom.

Tillrinning förvåning så tittade jag på när Amerikas nya president svor eden? Egentligen så är jag inte så intresserad men hade inget annat för mig.

Gjorde mig lite te och tog fram den nya osten, en Sture. Före jul så köpte jag en Prästost och en Cognacost. Och nu var jag innerligt trött på dessa smulande ostar som var svåra att hyvla. Det var kvar av cognacoste och den skar jag i tärningar. Gott ihop med oliver framför TV:n.

Till tet så åt jag några Gammelfarfars seglarknäcke med Stureost på.

Tänk vad länge sedan det var. Här har Anni precis flyttat in hos oss. Nu fyller hon snart 9 år.

januari 20, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply