Torsdagen den 21 Januari.

Tog mig ur sängen vid halv niotiden i morse. Behövde en dusch. Efter den så åt jag frukost. Solen sken ute men Anni halkade utanför köksdörren så jag tyckte inte att jag skulle ge mig ut på promenad ensam. Halkar jag omkull och gör mig illa så blir det jobbigt.

Så jag satte mig i soffan och såg på TV en stund. Sedan renade jag ut kablar och sladdar i en garderob på övervåningen. Tänkte att jag skulle få in alla julsakerna där i stället för att ha dem på vinden. Men jag behöver rensa en hel del till.

Nu är uppfarten alldeles ren från snö och jag får upp brevlådan utan hammare. Dags för vår nu.

Knäckebröd till lunch i dag. Och till kvällen så kokte jag ett par ägg. Hittade en mörk brödskiva i frysen som fick bilda underlag. Bryggde en mugg te som jag drack till.

Jag köpte rolig lampa som jag tänkt ha till bordslampan i hallen. Men det var fel sockel. Men den nya lampan passade fint i golvlampan i stället.

Ska föröka hitta en liknande lampa med liten sockel.

Å, vad jag är trött på dessa dagar. Längtar till vår och sommar.

En sommardag i Nora.

januari 21, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply