Fredagen den 22 Januari.

Hade satt mobilen till väckning klockan 7.30. Men vaknade lite före sju. Ville inte gå upp eftersom jag inte fick äta något. Tog paddan med till sängen och kollade lite.

Tittade ut för att se om det var is på Corollan men det var det inte. Klädde på mig och gjorde mig i ordning.

Var på HC tio över åtta. Där skulle det spritas flera gånger. Före inknappande och innan tagandes av kölapp. Jag tål inte sprit. I alla fall inte för mycket på händerna så jag tog det med ro.

Sköterskan träffade rätt på första sticket, vilket är mycket ovanligt på mina armar. Antigen var hon duktig eller så hade hon tur. Jag hade urin med mig men det skulle jag egentligen inte lämna men nu tog hon emot det ändå. Vad skulle hon göra?

Så här såg det ut när jag kom hem igen. Lite snö kvar. Det var 4 plus grader ute.

Två små drivor.

Gissa om frukosten smakade ovanligt gott i dag. Jag var riktigt hungrig.

Tittade lite på TV innan jag åkte iväg till Maxi. Vindrutetorkarna fick jobba. Det var inte så mycket jag behövde men det jag köpte behövde jag.

När jag kom hem så åt jag den andra Hetväggen för i år. Mycket gott. Tog mig en liten lur lite senare. Det har regnat hela dagen. Regnmätaren har tömt sig själv så det blir att köpa en ny till våren. Har många gånger tänkt ta in den men det har inte blivit av. Den är säkert fruset sönder.

Hade tänkt hoppa över maten och göra lite plockmat av ost, korv, oliver och kex till kvällen men ändrade mig och gräddade några tunna pannkakor. Åt dessa med hallonsylt till och mjölk i glaset.

Värmde sedan det sista av glöggen. Det blev en mugg. Jag har lyckats dricka upp en flaska glögg alldeles själv.

Gjorde i ordning en bricka med plockmat till det var dags att stiga på tåget för tre resmål. Vart är vi på väg?

Tänkte öppna en flaska vin men tog ett glas öl i stället.

Nu har stinsen skickat iväg tåget mot Seattle.

januari 22, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply