Söndagen den 31 Januari.

Klockan 23.03 på lördagar så börjar ett bra program i P4. Han har en så härlig röst och jargong. Somnar inte förrän programmet är slut. Kan varmt rekommenderas.

Sten Berglind spelar rockhitsen ur sitt privata skivarkiv och minns de stora idolerna.

Jag måste väl erkänna att det var vackert ute på morgonen. Men jag längtar i alla fall efter att det vita försvinner. På morgonen -9 men längre fram på dagen ”bara” -6, i solen så visade termometern +1.5 grader.

Båda på väg in.
Missan ångrade sig. Tittar på fåglarna vid fågelmataren.

I dag så fyller mitt barnbarn tonåring. GRATTIS EMILIA om du läser detta. Det dröjer nog ett bra tag tills vi kan ses.

Är så trött på det här nu. Så för att muntra upp mig lite så gjorde jag en äpplepaj och vispade till marsansås. Det makade mums.

Efter att haft svårt att koncentrera mig på TV:n så drog jag filten över Anni och mig på sängen. Där försvann lite tid.

Funderade på om jag skulle äta upp resten av pajen eller laga mig lite mat. Stekte ett par fläskkarréer och åt klyftpotatis till. Nu har jag en karré kvar tills i morgon. Svårt att bara tina en karré när de ligger frysta två och två. Satt framför TV:n för att få lite sällskap vid maten.

Jag har sörjt för att åka till veterinären redan vid tio i morgon. Missan ska ha spruta mot kattsnuva. Corollans rutor är helt nerisade. Men så ringde mobilen och de ville avboka . En i personalen var sjuk och de fick avboka en del besök. Jag blev faktiskt lättad av att att slippa åka dit i morgon. De skulle återkomma med en ny tid. Skönt nu behöver jag inte tänka på det mera.

Nu har den här helgen gått också. Men för min del så kvittar det om det är vardag eller helg. Nu så ska jag titta lite på TV. Vet att det är match mellan Sverige och Danmark i handboll men bryr mig inte. Klart att jag vill att Sverige vinner men det gör de säkert utan min medverkan.

Tror att jag värmer resten av pajen lite senare. Det finns även lite marsansås kvar.

januari 31, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply