Torsdagen den 4 Februari.

Jag brukar lyssna på radion genom TV:n. Men nu har P4 försvunnit därifrån ett par dagar. Har försökt och försökt att få igång det. I dag så letade jag igen och hittade en annan frekvens och nu gick det att höra på P4 Kalmar. Kände mig nöjd. Nu så kan jag höra på radion inne i vardagsrummet också och inte bara i köket. Radion går hela dagarna hos mig.

Ringde till Husbilslandet i Kristinehamn och pratade med min favoritförsäljare. Har sett på deras hemsida att man kan bygga sin egen Knaus. Då hittade jag att man kunde väga upp den som jag ska byta till, till 3.850 t. Jag har ju beställt en del extra och allt väger. Förra husbilen körde vi med övervikt från början och det var lite nervöst. Nu så ska det klara sig. Hoppas nu att det inte blir några förseningar utan att jag kan få den i april. Det är en Knaus Van TI Vanisation 650 MEG. Har beställt automatlåda, hydrauliska stödben, solcell och lite till. Något att se fram emot i allt elände.

Det har kommit några snöflingor i dag och temperaturen har hållit sig runt -5 grader.

I morse så rostade jag ett par brödskivor till frukosten. Det blev två brödkanter över som jag bröt i små bitar och kastade ut genom köksdörren. Dessa brödbitar har Anni letat upp under dagen och ätit upp. Om jag lagt dem i hennes matskål hade hon ratat dem men inte när de ligger i snödrivorna. Konstig hund?

Det smakar bättre om man hittar brödet själv.

Till lunch så drack jag te och åt ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Som vanligt har jag svårt att ta mig för något om dagarna. Det blir mest TV tittande. Så även i dag. Men jag tog mig i kragen och lagade en riktig torsdagsmiddag. Ärtsoppa och tunna pannkakor med sylt. Mjölk till naturligtvis. Det var länge sedan det serverades en sådan middag här i huset. Jag kanske är på gång igen.

Mätt och belåten så sitter jag nu i soffan igen. Förmodligen så hittar jag något att titta på. En serie med en polis och hans kollega som har fyra ben och heter Rex. Lagom mycket våld.

februari 4, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply