Lördagen den 6 Februari.

Som vanligt på lördagarna så åt jag först frukost och sedan löste jag Melodikrysset. Det snöade till och från men det kom int så mycket. Hörde att grannen skottade utanför ytterdörren framåt eftermiddagen. Tack snälla!

Fullt av snö i luften.
Anni på väg ut.
Missan tvekade lite men gick ut en stund.

Det är halt ute och de varnar på Kalmar radio för halka. Tydligen så har sjukhusen mycket att göra med halkolyckor. Bäst att jag håller mig hemma. Klarar mig inte själv om jag bryter något. Måste ju se till Anni och Missan.

De tunna pannkakorna från i torsdags åt jag med sylt och spraygrädde till kaffet. Det blev jag mätt på. Det blev en pannkaka över som Anni fick. Kissa om hon blev nöjd.

Har tittat lite på Tv och tagit en liten lur.

Nu har jag ätit en tekaka med kokt ägg och de sista räkorna från frysen. På bordet står några skålar med chips och godis. Har hällt upp ett glas alkoholfri öl i glaset. Till mackan så drack jag ett glas rödvin men det smakade inte gott. Öppnade flaskan i måndags och i går så smakade den gott men inte i dag. Så jag får hälla ut en halv flaska rödvin. Synd men nödvändigt.

I kväll så ska jag se på första deltävlingen av Melodifestivalen.

Lite smått att äta.

februari 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply