Söndagen den 7 Februari.

Låg till halv tio i morse. Åt sedan frukost. Blir på så tråkigt humör när det fortsätter att snöa. Jag vill inte ha vinter. Förra vintern var lagom vinter i min smak. Nu så hörde jag grannen skrapa med snöskyffeln utanför dörren. Såg att han till och med sopat av Corollan. Vet inte hur jag hade klarat mig utan den hjälpen?

Det har blivit dåligt med mat i dag. Chips som blev över i går och kiwi åt jag till lunch.

I kväll så lade jag kaviar på ostskivor och rullade ihop samt skivor av smålandskorven. Vatten till.

Det fortsätter att snöa och nu ligger det ett nytt täcke med snö. Jag hatat snö!

Igår kväll så röstade jag 5 gånger på Arvingarna med appen. Första gången jag över huvud taget röstar på någon låt på Melodifestivalen. Helt O. K att de om Danny gick vidare direkt. Synd på Jessika men..

Hittade denna bild på Berti och Jan. Kunde inte motstå att lägga ut den.

februari 7, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply