Måndagen den 8 Februari.

Så har en ny vecka börjat. I dag var jag uppe med tuppen. Nästan i alla fall. Klockan var nästan åtta. Det blev en tidig frukost.

Det hade kommit mer snö och snöade på morgonen också. Grannen var ute och skottade. Granntjejen ringde och ville ha hjälp med att ta emot gods från IKEA. Hon var och spelade paddel. Jag gick ut och pratade med de skottande grannarna medan jag väntade på bilen som skulle leverera varorna. Den kom och chauffören fick ta hjälp av grannen för att få paketen fram till hennes dörr. Svårt att köra en vagn med små hjul i snön.

Jag skulle ha varit hos veterinären med Missan i dag. Hon ska ha en spruta mot kattsnuva. Nu ringde jag återbud och fick en tid nästa måndag. Finns ingen anledning att ge sig ut och köra i snön i onödan. Det var ett tag sedan gatan plogades.

Har ringt till Törnvalls Möbler i Mörlunda och fått lite prisuppgifter på en säng. Bättre priser där och mer att välja på än hos handlaren i stan. Så på torsdag åker jag med ett smakråd till Mörlunda. Reservation för dåligt väglag.

Fick ett mail från Husbilslandet i dag. De undrade om jag ville bli av med Knausen 900. I så fall kunde de komma och hämta den. De hade flera som var intresserade av att köpa den. Men jag vill inte bli av med den nu. Det kan ju hända att den nya, Jollen, blir försenad och då står jag utan husbil. Har planerat att ge mig ut på vägarna i vår så fort vädret och covid-19 tillåter. Om jag vill besöka sonen med familj i påsk så måste jag ha husbilen. Svärdottern är djurallergiker och Anni och Missan kan inte vara inne i deras hem. Men om jag ändrar mig så vet jag att det bara är att ta kontakt med dem, så hämtar de Knausen.

Har ätit värmd ugnspannkaka till lunch och i kväll så micrade jag ett par bullar till kaffet. Nu blir det Tv igen. Börjar med Husdrömmar.

Jollen 7 m.

februari 8, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply