Tisdagen den 16 Februari.

I dag har jag kört till Mörlunda där Törnvalls möbler finns. Det är 4 mil dit. Min vännina var med. Jag provade ut en 120 säng till mig. Den har elstyrd huvud och fotända. Nu ska här hissas.

Den kommer hem om 5 veckor. På hemvägen stannade vi till på värdshuset i Högsby och åt dagens, som i dag var kålpudding. Jättegott och lyxigt. Har inte ätit ute sedan Bertils begravning i september.

När vi kom till Oskarshamn igen så följde jag med väninnan hem och tittade på hennes lägenhet. Den har jag inte sett. Senast jag var hemma hos henne så bodde hon i hus. Ett mycket trevlig lägenhet och till slut så får väl även jag flytta till lägenhet men inte än. Jag trivs i mitt hus och ska bo kvar där så länge jag klarar av det. Blev bjuden på kaffe.

När jag kom hem så blev jag överfallen av en kelsjuk katt. Det var tomt i matskålen. Nu är ordningen återställd.

februari 16, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply