Onsdagen den 17 Februari.

Äntligen är temperaturen nere på nollan. Det räcker nu med vinter. Längtar efter våren. Solen lyser med sin frånvaro i dag. Snön smälter inte men sjunker ihop.

För länge sedan fick jag en gris av halm av min mor. På den tiden var Nizze inte så gammal så den har fått stå högt här hemma. I dag kom jag på att linneskåpet i hallen har plats för en gris mellan skåpet och taket. Men uj vad den var dammig. Den fick sin en välbehövlig dusch innan den kom på plats. Missan undrade vad det var för en lustig figur.

En nospuss.

Ringde till min käre lillebror och pratade lite dag. Behöver lite kontakt men någon i denna hemska isolering. Roligt att prata bort en stund.

Jag tinade ett par bitar ugnspannkaka som jag åt med lingon och ett glas mjölk. Gott.

Missan och jag har haft familjeråd i dag. Vi kom fram till att vi är för få och behöver utöka familjen. Nåja, det kanske mest är jag som kom fram till detta. Vi får jobba på det. Men det är inte lätt att hitta någon som passar in. Jag har lite krokar ute. Får se om det nappar.

Min väninna köpte ett par fönsterlampor i går och jag fick en skärm av henne till min Rosa pantern-lampa som står i hallen. Den gamla skärmen var av plast och den hade spruckit. Nu blev lampan som ny.

Jag tycker om den här lampan.

Den nybadade grisen fick flyga upp på garderoben där den fick sällskap av Charlotte.

Roligt med sällskap tyckte Charlotte.

Jag gjorde mig en ägg- och kaviarmacka till kvällen. En stor mugg med te smakade gott till.

februari 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply